Krystalguide - vi formidler krystallernes energi

Apatit

Apatit kan bruges til at stimulere intellektet og til at fremme erkendelsen. Styrken forekommer gennem både åndelige veje og via kærlighed. Derfor opløses afsideshed og negativitet.  Læs mere
"Det er utroligt, hvad et menneske, blot det føler, at der er en mening med modgangen eller lidelsen"Søren Kierkegaard
Apatite krystalliserer som prismatiske krystaller eller som kompakte masser. Mineralet forekommer i farveområdet, der inkluderer gul, hvid, olivengrøn, dybblå, lilla, brun, rød / brun eller farveløs; den sædvanlige forekomst producerer gule til gule / grønne krystaller.

Brug af apatit, mens du arbejder med andre krystaller, letter resultaterne, da apatiten forbedrer "vejen-til-resultater".

Apatit er relateret til service og til udviklingen af de humanitære aktiviteter - det er afstemt til helbredelse, lagring af information, kommunikation, balance mellem energi og undervisning. Mineralet gør det muligt for både at genkende og opleve information, der kan bruges individuelt og samlet. Man kan bruge apatit som et grænsefladepunkt mellem bevidsthed og stof for praktisk at anvende denne indsigt og manifestationskræfter. Det er yderst nyttigt i udvidelsen af viden og til afsløringen af "sandheden til frihed". Det kan hjælpe med at integrere, koordinere og afbalancere de følelsesmæssige, intellektuelle, fysiske og æteriske legemer.

Apatit kan også hjælpe med at eliminere overaktivitet, underaktivitet, blokering eller overbelastning fra ethvert af chakraerne. Det kan bruges til at stimulere udviklingen af klarsyn, clairaudience, clairsentience og bevidstheden om de deviske verdener. Mineralet kan give adgang til tidligere liv-indsigter og telepati. Når det anvendes med åndelig disciplin, kan apatit bruges til at hjælpe en med at udvikle dybere tilstande af meditation og refleksion, yin-yang-balance, hæve Kundalini-energi, selvindsigt, indre klarhed, fred og enhed med det højere selv.

Apatit forbedrer kreativiteten. Det er en fremtidens sten og vil bringe viden til dem, der er indstillet på den ved at fjerne mental forvirring. Det vækker virkelig det finere indre.

Apatit kan bruges på det fysiske niveau til at fokusere helende energi på systemer, kirtler, meridianer og organer i kroppen.

Vibrerer med tallet: 9.
Astrologisk stjernetegn: tvilling

Inspiration: Foruden egen erfaring er inspiration hentet og frit oversat fra bogen "Love is in the Earth, a Kaleidoscope of crystals" af den kære Melody.


Om karneol.dk

karneol.dk er en informationsside hvor viden om karneol og andre krystaller er samlet til fri afbenyttelse. Menneskeheden har foran sig at vågne op til forståelsen og effekten af, at læne sig ind i de ordnede fysiske og psykiske strukturer og kraftfelter, som krystaller og eksempelvis karneol til alle tider har tilbudt. Dette som en naturlig gave fra det underliggende og evigt støttende mineralrige.

Vi har med denne side og andre ligende lagt et begyndende kraftfelt af krystalenergi i det digitale rum. Lad krystallerne udtrykke sig og lad feltet være en ordnet tillidsfuld støtte i en verden der forsøger at holde sammen på sig selv.

Køb karneol som gave

Når du køber en krystal som gave til en du holder af, så giver du en gave, der har uendelig levetid. En krystal dannes på mellem ca. 10.000 og 4.5 mia år, så det er en nobel og ædel gave, naturen meget kreativt og møjsommeligt har skabt. Man kan måske sige at karneol er en yderst bæredygtig gave af høj kvalitet fordi dens holdbarhed er længere end du kan forestille dig. Krystaller er for nogle et energiredskab. For andre er krystallers formål indretning alene. Du kan gøre begivenheder mere nære, hvor nydelsen af naturens bidrag, via krystaller fra mineralriget, kommer i højsædet og måske også med i borddækningen som bæredygtigt og genanvendeligt bordpynt i år og ind i uendeligheden.

Hvad er et krystal?

Et krystal er et fast stof hvor de indgående atomer i krystallet findes i et ordnet tre-dimensionelt mønster- et gitter, der udfolder sig i alle retninger. Krystaller dannes ofte i væskefyldte hulrum der er overmættede med mineraler, og hvor de rigtige temperatur- og trykforhold er til stede.

Netop det at krystaller er ordnede i strukturen, er nok årsagen til at mange mennesker verden over oplever velbehag ved at "læne sig" mentalt eller psykisk ind i kystallernes energifelt.

Om netbutikken hjertechakra.dk

Siden viser også udvalgte varer fra vores netbutik. Du kan købe karneol direkte her, eller i netbutikken på www.hjertechakra.dk. I netbutikken finder du mange andre smukke krystaller som i deres essens er tæt på naturen.
Vores produkter er et udtryk af jordens essenser. De er i deres form, så tæt på deres oprindelige natur, som vi har fundet det muligt. Det giver smukke genstande af krystal og sten, der har ubegrænset levetid, er allergivenlige og ikke mindst smukke som naturen selv. Du finder æteriske olier fra Primavera, smukke rå og polerede krystaller og sten, lækker røgelse - både japansk og ayurvedisk og ikke mindst smukke malaer, enkle smykker og meditationspuder.

Med hjertechakra.dk ønsker vi desuden at sprede bevidstheden om hjertetenergiens potentiale endnu mere.

Kontakt  .  Privatlivspolitik  .  Handelsbetingelser